2008 m. birželio 4 d., trečiadienis

VAGIŲ BLOGO diskursija

Nuo seno yra žinoma, kad nužudyto karaliaus vietoje stoja kitas. Dažniausiai jis būna protingesnis, galingesnis fiziškai ir su UŽMUOMOJU. Dar geriau, jei maro nusiaubtas miestelis atsikuria kur kas didingenis ir pompastiškesnis nei buvo. Bet tuo jokiu būdu negalima pateisinti masių kultūros, smaugiančios norintį išsilaisvinti žmogų, ir jos primesto moraliteto, išvien vedančio pražūties ir degradacijos keliu.

Kad kris galvos, turėtų būti aišku visiems. Nesvarbu, jos bus iš kartono, smegenų ar tulžies. NUKIRSDINSIM!

Todėl dabar Lietuvos kontrkultūros padangėje užgesus ar aptingus kaip reikiant konformisto akis deginanusiai salietrai, nori to ar nenori, pradeda kilti nauji sąjūdžiai, manifestai, atsišaukimai. Didžiausia šių laikų problema - nesugebėjimas susivienyti einantiems prieš sistemą. Štai kur klausimas į nuolat kirbantį atsakymą - tik vienybė kaip savaime suprantamas kontrkultūros elementas išlaisvins tuos, kuriems ne tas pats. Tik kuo didesnės jėgų konsolidacijos siekimas užtvers kelią buržujiškam pasaulio suvokimui.

Pats metas sukurti kažką tokio, kas atsakyus į klausimą: kodėl sliekas yra tavo motina, ir kodėl tėvas išėjęs naktinės žūklės, ištekėjo už cigarečių pakelio. Kaip pramušti naktį, kad ši įdienotų?
Visuomenė - tai didelis kumštis nutirpusioje rankoje. Ir kuo smarkiau jį trankai į betoną - tuo kvailesni žiūrovai.

Vienas iš ką tik susikūrusio Vagių blogo tikslų - jausti smūgį ir jo galią. NES KITAIP PAPRASČIAUSIAI PAKLIŪSI Į “STILIŲ“.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

o tai pederastas vagiu negali but? pf, toks cia ir socializmas...

 
Skaitiklis.lt - nemokama lankomumo statistika